اولين جلسه شوراي هماهنگي سلامت و امنيت غذايي استان در روز 8 دي ماه 1400 در سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه علوم پزشكي با حضور معاونين دانشگاه يا نمايندگان تام الاختيار- رئيس دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي استان-رؤساي اركان ساختاري دبيرخانه سلامت وامنيت غذايي استان- برگزار گرديد.
در اين جلسه كه با قرائت آياتي چند از كلام الله مجيد آغاز گرديد، رئيس دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي استان، ضمن خوش آمدگويي، ضرورت تشكيل شوراي هماهنگي سلامت و امنيت غذايي را تبيين نمود و ابراز اميدواري كرد تشكيل اين شورا منجر به افزايش همكاري هاي درون بخشي و بين بخشي و افزايش مشاركت در سلامت گردد.
در ادامه شيوه نامه شوراي هماهنگي سلامت و امنيت غذايي و خلاصه اي از كاركرد اركان ساختاري دبيرخانه ساغ ارائه گرديد پيشنهادات اعضا در خصوص شورا و اركان ساختاري جمع آوري گرديد.
لازم به ذكراست كه شوراي هماهنگي سلامت و امنيت غذايي، به منظور كمك به سياستگذاري هماهنگ، مبتني بر شواهد و خرد جمعي در ارتقاي سلامت استان، تسهيل ارتباط و مشاركت بين بخشي، پيگيري و پايش نظاممند مصوبات شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي و نيز شوراي برنامه ريزي و توسعه استان، دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي مطابق با ابلاغ معاونت توسعه مديريت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، راه اندازي مي شود.
در پايان نيز پس از بحث و بررسي كارگرد شورا، مصوبات جلسه طبق نظرات اعضا جمع بندي گرديد.
|