در اين جلسه كه با تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد آغاز، شد و با حضور معاونين دانشگاه يا نمايندگان تام الاختيار- مدير اداره غذا- مسئولين مراكز تحقيقاتي بهداشت تغذيه، SDH، بهداشت محيط- مديران گروه هاي واگير، غيرواگير و تغذيه- چند تن از اعضاي هيأت علمي دانشگاه و نمايندگان ادارات مرتبط با تغذيه و امنيت غذايي برگزار گرديد، دكتر عزت پور رئيس دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي استان، ضمن خوش آمدگويي، به اهميت تغذيه و امنيت غذايي، لزوم تعيين اولويت هاي مربوطه و اهميت همكاري درون بخشي و بين بخشي درانجام اقدامات مورد نياز جهت ارتقاء سطح تغذيه و امنيت غذايي اشاره و تأكيد كرد كه دستيابي به اين مهم بدون همكاري درون بخشي و بين بخشي ممكن نيست.
دكتر فاضلي مقدم عضو هيدت علمي دانشگاه نيز ضمن اشاره به هدف جلسه ، اظهار كرد كه براي جمع آوري اطلاعات مورد نياز امنيت غذايي جهت تعيين اولويتها، به اطلاعات قابل استناد و قابل اطمينان نياز هست. همچنين عنوان نمود كه نياز است كه اطلاعات پراكنده موجود، دسته بندي گردند. ايشان همچنين اظهار نمود كه با توجه به آخرين تعريف امنيت غذايي، تأكيد كرد كه بايد با همكاري همه دستگاه هاي استان ايمني لازم را در مواد دامي و كشاورزي ايجاد كنيم.
در ادامه دكتر اسدبيگي معاون غذا و دارو دانشگاه نيز به اهميت همكاري درون بخشي و بين بخشي اشاره كرد و گفت مهمترين موضوع در ارتقاء سطح سلامت جامعه همكاري همه دستگاه ها در برنامه هاي سلامت محور از جمله ارتقاء امنيت غذايي (يه يك مورد عام المنفعه است) مي باشد. ايشان همچنين خواستار استمرار اين جلسات تا حصول نتيجه شد.
در ادامه مهندس شاهوردي مدير اجرايي معاونت بهداشت، با اشاره به سهم 70درصدي بخش سلامت كه در اختيار ساير ارگانها غير از وزارت بهداشت مي باشد عنوان نمود كه اينجاست كه ضرورت برگزاري جلسات همكاري هاي بين بخشي مشخص مي شود. ايشان همچنين اظهارداشت كه در برخي كشورها براي بررسي سلامت آن كشور از شاخص اميد به زندگي استفاده مي كنند و تأثير ساير شاخص ها روي اين شاخ را اينگونه تشريح كرد: شاخص هاي سواد سلامت و تغذيه و مراقبت در حوزه سلامت روي شاخص سبك زندگي سالم تأثير مي گذارد و شاخص سبك زندگي سالم روي شاخص مرگ و مير و تأثير شاخص مرگ و مير روي شاخص اميد.
در خلال جلسه، همه حاضرين در جلسه در خصوص همكاري در ارتقاء سلامت جامعه اعلام آمادگي نمودند.
در ادامه سند تغذيه و مداخلات مربوطه ارائه گرديد و اولويت هاي پيشنهادي اعضا در خصوص تغذيه و امنيت غذايي جمع آوري گرديد.
در پايان نيز پس از بحث و بررسي، مصوبات جلسه طبق نظرات اعضا جمع بندي گرديد.
|